Achteruitkijkspiegel

Veiligheid is uiterst belangrijk, vooral bij het oversteken van drukke straten, het rijden op de stoep of het navigeren door parkeerplaatsen. Met de veiligheidsvlag bent u al beter zichtbaar voor voetgangers en voertuigen. Maar hoe zit het dan met het zien wat er achter u gebeurt terwijl u op uw scootmobiel rijdt? U heeft misschien geen ogen in uw achterhoofd, maar we kunnen het op één na beste bieden!

Krijg het hele beeld! De achteruitkijkspiegel van de Pride scootmobiel maakt achteruitrijden veiliger en gemakkelijker. Nooit meer je nek spannen om achter je te kijken. Deze achteruitkijkspiegel is het perfecte accessoire voor scootmobielen voor oudere personen. Hij kan eenvoudig worden bevestigd aan elke Pride-scooter met een delta-tiller, zoals de Go-Go Elite Traveller draagbare scootmobiel. Geen gereedschap nodig! Verhoog uw veiligheid, zichtbaarheid en geniet van gemoedsrust.

Overzicht

Download onze
product brochure

Download onze productbrochure voor een overzicht van onze producten!

    Je kan je op elk moment afmelden. Bekijk hier ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitgelezen en wil je nu onze producten zien?

Bekijk ons aanbod
en zie wat er bij jou past

Pride Mobility Products is marktleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van mobiliteitsproducten zoals scootmobielen, elektrische rolstoelen en sta-op stoelen. Met toonaangevende merken zoals Go Go, Jazzy en Victory, en ontwikkelingen zoals onze vooruitstrevende Zero Turn-technologie, zet Pride Mobility zich in om de gebruikerservaring van mensen te verbeteren door middel van hoogwaardige, innovatieve producten.