Veiligheidsvlag

De Pride veiligheidsvlag is een must-have accessoire voor elke Pride scooter. Vergroot uw zichtbaarheid wanneer u onderweg bent. Of u nu de straat oversteekt of tussen geparkeerde auto's rijdt, deze veiligheidsvlag voor scootmobielgebruikers zorgt voor een betere zichtbaarheid zodat auto's, fietsers en voetgangers u zien! Doe geen concessies op het gebied van veiligheid.
Heeft uw Pride-scootmobiel verlichting? Deze veiligheidsvlag is een perfecte aanvulling op uw LED-verlichting, voor extra veiligheid tijdens het rijden met uw scootmobiel in het donker. De veiligheidsvlag is precies wat u nodig heeft om uw scootmobiel compleet te maken. Deze felgekleurde vlag is gemaakt van duurzaam materiaal dat tegen wind en regen kan.

Overzicht

Download onze
product brochure

Download onze productbrochure voor een overzicht van onze producten!

    Je kan je op elk moment afmelden. Bekijk hier ons privacybeleid.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Uitgelezen en wil je nu onze producten zien?

Bekijk ons aanbod
en zie wat er bij jou past

Pride Mobility Products is marktleider in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van mobiliteitsproducten zoals scootmobielen, elektrische rolstoelen en sta-op stoelen. Met toonaangevende merken zoals Go Go, Jazzy en Victory, en ontwikkelingen zoals onze vooruitstrevende Zero Turn-technologie, zet Pride Mobility zich in om de gebruikerservaring van mensen te verbeteren door middel van hoogwaardige, innovatieve producten.